Printvisie Greenlabel

stock

Verminder je Carbon Footprint

Verminder de Carbon Footprint van je organisatie en ontlast het milieu in vele opzichten. Kies voor een papiersoort uit ons Green Label Spectrum. De productie van Printvisie Green Label Spectrum – soorten vereist namelijk geen houtkap, kost minder dan 50% aan energiegebruik en heeft slechts 30% aan waterverbruik nodig in vergelijking met traditioneel papier. De CO2 uitstoot wordt bovendien met minstens 23% verminderd.

 

Ecologische papiercollectie

Printvisie Green Label Spectrum biedt gegarandeerd het meest ecologisch verantwoorde papier voor grootverbruik. We hebben daartoe de beste producenten binnen en buiten Europa aan ons gebonden. Voor de recycling wordt het ingezamelde papier streng geselecteerd. Het betreft kantoorpapier, archieven en kopieën met een laag inktgehalte. Bovendien binnen een beperkte straal van de fabriek.

Chloorvrij, puur perfect wit

Kwalitatief kennen de soorten papier van het Printvisie Green Label Spectrum dezelfde uitstekende kenmerken als non-recycled papiersoorten. Het papier is bovendien perfect wit. Dat wordt zonder chloor bereikt. Alleen biologisch afbreekbare reinigingsproducten en chloorvrije bleekmiddelen worden toegepast om de witte papierkwaliteit te kunnen produceren. Kortom: je ziet geen verschil, maar je maakt wel het verschil.

 

Maak het verschil

Papier toepassen uit het Printvisie Green Label Spectrum is een perfecte uiting van waarden en acties op vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vraag je Milieuvoordelenattest vrijblijvend aan bij je offerte. Dit betreft een berekening door de Carbon Neutral Group en ECCM.