PaperWise

stock

Earth Pact Natural

70 / 90 / 150 / 200 / 226 / 263 / 295 GRAMS
PaperWise Earth Pact Natural is milieuvriendelijk ongebleekt karton van 100% landbouwafval. Dit duurzame karton met een zeer lage milieu impact heeft een natuurlijke lichtbruine kleur. Het materiaal is geschikt voor food en non-food toepassingen.

PaperWise Earth Pact Natural is gecertificeerd voor voedselveiligheid (EC-1935/2004), industriële compostering (EN-13432) en is geschikt om te recyclen via de normale oud papierstroom. Certificering voor thuis compostering (Din Home Compostable) is in aanvraag.

De natuurlijke lichtbruine kleur laat zich uitstekend full colour bedrukken in offset, flexo en digitaal. PaperWise Natural wordt op maat gemaakt tot duurzame en innovatieve verpakkingen, verpakkingen voor cosmetica en geneesmiddelen, luxe papieren draagtassen, visitekaartjes, leaflets, boek en brochure omslagen.

Verklein de ecologische voetafdruk van uw verpakkingen en drukwerk met PaperWise en communiceer uw bewuste keuze met het PaperWise on product logo.

Earth Pact Natural Coated 1 Side White

245 / 272 / 310 / 342 GRAMS
PaperWise Earth Pact Natural Coated 1 Side White is milieuvriendelijk ongebleekt karton van 100% landbouwafval. Dit duurzame karton met een zeer lage milieu impact heeft aan een zijde een natuurlijke lichtbruine kleur en de andere zijde is wit door de witte clay coating. Het materiaal is geschikt voor food en non-food toepassingen.

Gecertificeerd voor voedselveiligheid (EC-1935/2004) en is geschikt om te recyclen via de normale oud papierstroom. Certificering voor industriële compostering (EN-13432) en thuis compostering (Din Home Compostable) zijn in aanvraag.

Zowel de witte zijde als de natuurlijke lichtbruine zijde zijn haarscherp full colour te bedrukken in offset, flexo en digitaal. Dit duurzame karton wordt onder andere gebruikt voor op maat gemaakte consumenten verpakkingen, voor cosmetica en geneesmiddelen verpakkingen, maar ook voor kaften en omslagen van duurzaam drukwerk, mvo-jaarverslagen, boeken, brochures, magazines, schrijf- en notitieblokken, ansichtkaarten, visitekaartjes en naambadges.

Geef invulling aan de circulaire economie met verpakkingen en drukwerk van PaperWise en communiceer uw bewuste keuze met het PaperWise on product logo.

Surface Sized White

80 / 90 / 110 GRAMS
PaperWise Surface Sized White is milieuvriendelijk ongestreken wit papier gemaakt van meer dan 80% landbouwafval. Dit duurzame papier met een zeer lage milieu impact heeft een witte kleur en is Elementair Chloorvrij (ECF) gebleekt.

PaperWise Surface Sized White wordt met 100% groene energie geproduceerd en laat zich graag na gebruik recyclen via de normale oud papierstroom. Door de witte kleur is PaperWise Surface Sized White haarscherp full colour te bedrukken in offset, flexo en digitaal.

PaperWise Surface Sized White wordt onder andere toegepast voor milieuvriendelijk drukwerk en papiertoepassingen zoals boeken, MVO-jaarverslagen, brochures, magazines, schrijf- en notitieblokken, milieuvriendelijk briefpapier, enveloppen en etiketten.

Kies voor top kwaliteit duurzaam drukwerk van PaperWise en communiceer uw bewuste keuze met het PaperWise on product logo.