Groen papier gegarandeerd betaalbaar

stock

11 juni 2019

Schokkend nieuws. En ook weer tof nieuws. Het populaire 100% gerecyclede drukwerkpapier Cocoon verdwijnt definitief van de markt door de sluiting van de grootste gerecyclede papierfabriek in Europa (Arjo Wiggins). Door directe schaarste in gerecycled drukwerkpapier moeten ontwerpers en duurzame eindgebruikers ineens op zoek naar alternatieven. We hebben ons gelukkig tijdig Europees georiënteerd. Wij hebben direct de alternatieven beschikbaar en op voorraad. En goed betaalbaar. Fijn toch?

Wijze raad van oma

Nooit op één paard wedden, vertelde oma al. Dus we hebben eerder al alternatieven gezocht voor het groen grafisch papier Cocoon, die aan onze standaarden voldoen (Gerecycled en FSC-gecertificeerd). We hebben dan ook nu snel kunnen schakelen, kwaliteit geselecteerd en bevoorradingen verzekerd met Europese papierfabrieken, zoals Lenzing Papier, Burgo, Fedrigoni, Mondi en Clairefontaine. Met dank aan oma.

Cocoon en alternatieven beschikbaar

Groen drukken blijft dus eenvoudig voor je. Want naast het feit dat wij nog een ruime voorraad Cocoon hebben liggen voor onze bestaande klanten, hebben we vervangende papiersoorten; hoogwaardig en uitstekende alternatieven voor 100% gerecycled FSC papier. We kunnen dit tegen het gewone Cocoon-tarief rekenen. Printvisie biedt dus tegen dezelfde kosten uitstekende alternatieven aan van andere Europese fabrieken.

We houden het betaalbaar

Wij gaan bij Printvisie onze groene drukwerkprijzen niet verhogen. Het belangrijkste is : groen drukken mag niet worden belemmerd door het faillissement van een grote papierfabriek en een tijdelijke schaarste. Vandaar:

 

De grootste groene papierfabriek is gesloten, Lang leve de groene papierfabriek

 

Wil je meer informatie hebben over de beschikbaarheid van gerecycled FSC papier? Neem dan contact op met Leander Wünschmann.